TOMRA Food: Food safety and transformation

TOMRA Food: Food safety and transformation

Picandet TOMRA

In this podcast, Michel Picandet, Director of TOMRA Food, addresses topics such as food safety and processing, and talks about his daily routine, his favourite dishes and everything he learned during his professional stay in China.

But above all, in this podcast he offers us his vision of the mission he sees for TOMRA Food in the world around us. “Change can be scary, but I believe you need a good dose of ‘go with the flow’ attitude and a pinch of ‘good preparation’ so that you can see the opportunities that change brings.”

Share

Related News

Carlos Tapia, Director Técnico de Avium y asesor especialista en producción de cereza, se refiere...
Sabemos que durante la cosecha los problemas abundan:🚚 retrasos en el transporte, ☀️ olas de...
Más de 14.000 personas se reunieron, con unos 760 expositores de 43 países y regiones,...
Share

Other news

Carlos Tapia, Director Técnico de Avium y asesor especialista en producción de cereza, se refiere...
Sabemos que durante la cosecha los problemas abundan:🚚 retrasos en el transporte, ☀️ olas de...
Más de 14.000 personas se reunieron, con unos 760 expositores de 43 países y regiones,...
Como parte de su compromiso con la agricultura responsable, BASF continúa impulsando su programa de...
¡Descarga el reporte!
La nutrición de los cultivos comienza en el suelo. Incorporar carbono orgánico potencia la actividad...